Bog blog

I undermenuerne finder du anbefalinger af børne, ungdoms og voksen bøger jeg har læst. Listen er langt fra færdig, og jeg bliver ved med at udvide den, så følg med på min blog, hvor de bliver postet, før de ryger ind i arkivet her.

Lydbøger:
Jeg kan også godt afsløre at jeg ikke er en super hurtig læser. Desuden har jeg en irriterende vane, – jeg falder ofte i søvn når jeg læser, lige meget hvor godt bogen er skrevet.   Ikke videre opløftende når man er forfatter og elsker en god historie ;-). Derfor lytter jeg til lydbøger. Så kan jeg holde mig i gang med noget andet mens nogen læser højt for mig. Skønt. Jeg lytter når jeg cykler, gør rent eller laver mad. Mange af de bøger jeg har hørt er endnu ikke, og bliver måske ikke oversat til dansk. Jeg anbefaler dem alligevel, da engelsk jo nærmest er vores andet modersmål. – og jeg tænker at det ikke er noget der vil afholde dig fra at tjekke dem ud.
Det billigste abonnement hos dem jeg bruger, Audible.com, koster ca. 56 kroner pr. måned. For det får du ‘one credit’ der giver dig lov til at downloade en bog om måneden, uanset pris. Du kan også sagtens købe separate bøger, der går ud over dit abonnement. Men hold øje med at du bruger din ‘credit’ først, på den dyreste bog, hvis du downloader flere af gangen, så det du betaler ekstra går til den billigste bog.
Der er helt sikkert også andre firmaer der tilbyder det samme. Jeg bruger Audible, fordi de har et meget stort udvalg. Men husk også at danske lydbøger er super nemme at downloade fra biblioteket, eller forskellige boghandlere på nettet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s