3 kraftværker – 3 kvinder

Den er kort i dag. -Bloggen. Jeg laver ting. Gør mit studio færdigt. Skruer håndtag på og borer ting ind i væggen. Men derfor skal du ikke snydes for inspiration. Her kommer 3 kvinder jeg beundre og lytter til når jeg har brug for inspiration inden for forskellige felter. De kan hver i sær noget særligt. Men de har et stærkt fællestræk: de er uhjælpeligt nysgerrige. Det er du måske også …

Lisa Congdon

Lisa Congdon, hende der har tegnet citatet øverst i opslaget. Hun er én du kan finde hjælp og inspiration hos, når det kommer til at være meget målrettet og organiseret i din kreativitet. Jeg har fulgt nogle af hendes kurser, som jeg lister herunder. Først får du lige en video med hende. “Find dit kreative udtryk.”

Lisa Congdon Creative Live: Forskellige workflow og planlægnings strategier for kreative

Lisa Congdon på Creative Bug link – underviser i hands on illustration og kreativitet for alle.

Lisa Congdon om at redefinere succes – podcast.

Debbie Millman

Debbie Millman er den næste jeg vil anbefale, hun er et kraftværk der har produceret podcasts med kreative mennesker i over 10 år. Hun har inddelt alle sine podcasts i kreative kategorier. Der er utroligt meget guf at hente her, hvis du, ligesom jeg, er nysgerrig på kreativitetens væsen.

Shantell Martin, speciel opvækst og spændende vej ind i livet

Øverst på Design Matters siden (Debbie’s podcasts ide) kan du finde de forskellige “kreativeter” hun har interviewet.

Eks.: Et fedt interview med Shantell Martin, af Debbie Millman. link

Videoen: “Alt hvad der er værd at vente på tager tid.”

Elisabeth Gilbert

Og så selvfølgelig den underskønne Elisabeth Gilbert. (“Spis Bed Elsk” forfatteren) Se, lyt, læs alt hvad du kan komme i nærheden af, som hun har været med i. Hun er et væld af skønhed, udi at kommunikere kreativt liv til os alle.

Så-godt-jeg-kan-oversættelse: “Når jeg bliver ensom, i disse tider, tænker jeg: “Så VÆR’ ensom. Lær’ at finde vej rundt i ensomheden. Lav et kort over den. Vær med den, for en gangs skyld. Velkommen til oplevelsen af at være menneske. Men brug aldrig igen en anden persons krop som kradsebræt for dine egne uindfriede længsler.

Her er alle hendes bøger på dansk. BIG MAGIC er et must for enhver kreativ sjæl. Du får så meget opmuntring og gåpåmod af hendes ord.

Se eller gense hendes TED talk om hvor din kreativitet kommer fra …

Det var alt for i dag. Jeg sender dig det aller bedste og håber du finder tid til at nå ind til din kreative sjæl denne uge.

OBS: Jeg vil forsøge at poste, så tit jeg kan, men det er ikke længere ugentligt, der er for mange andre kreative tiltag jeg vil nyde. Jeg håber du vil følge mig på facebook, her slår jeg det op når jeg poster.

Kærlig hilsen Maj

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.