Spred rygtet

13937010588_72ca05e368_h

Der er et gammelt ordsprog – åbenbart – der lyder sådan her: “first get it written, then get it right.” Det er lidt sådan jeg har det med mit nyeste eksperiment – min you tube kanal – Din kreative proces –  jeg er simpelthen nødt til bare at gøre det og så rette ind efterhånden. Uuh … Jeg poster første gang fredag den 17-03-2017 … spred gerne rygtet.

Ligesom 8-16 folket med den faste indtægt, kan ønske sig spænding i tilværelsen, så … (for jeg er jo klart Jason Bourne agtig) -så ønsker jeg mig stabilitet – ro – rytme – og renlighed.
Men som en klog kone, engang sagde til mig: “Jeg ved godt, at du længes efter et ‘almindeligt liv’ men du er bare ikke skabt til koteletter i fad.”
Nej, det er jeg ikke – men mein Gott im himmel – hvor jeg nogen gange længes efter svinekød og flødekartofler pakket med kulhydrater og jordforbindelse.

Men sådan er det ikke nu. Lige nu gælder jeg mig over at sidde og lave lister over alle de fede-spændende-dybe-tossede emner jeg skal lave videoer om.
Jeg laver manusser, endcards, introer og uuh hvor er det dejligt. Som at skylle klart vintervand gennem den stive hjerne. Det er fedt at blive udfordret og at lære noget nyt.

Det bliver både fumlende og funklende, spændende og frustrerende at få den You Tube båd sat i vandet. Men ingen kan garantere mig at den flyder, det er pisse spændende. Og det kan på ingen måde nytte ikke at gøre det, fordi jeg er bange for, at det bliver udskønt og ikke-perfekt. Det er både menneskets og i særdeleshed kunstnerens lod at lære at leve med … Ikke nøjes med det uperfekte, det sagde jeg ikke … Men at leve med – hvile i – og trives med, at man aldrig bliver færdig med at udvide og udvikle sig.

Så nu lukker jeg denne skrevne blog, det næste indslag bliver en video. YAY. Pøj pøj til mig … Og pøj pøj til dig derude, som måske også er i færd med at lære noget nyt …måske skal du skifte job – flytte hjemmefra – ha’ en unge med din nye kæreste – se din nye kærestes unge – prøve at cykle med G-streng – række tunge af fremmede – holde vejret længe – lukke øjnene for allersidste gang – mærke en varm tunge mod din – spise snegle eller bare prøve at fange dig selv på film … anyways rigtig god dag og tak fordi du følger med her på bloggen.

Kærlig hilsen Maj

About Maj Johansen

Hi I'm an artist living in Copenhagen Denmark. Thanks for stopping by

2 responses »

 1. Kære Maj

  Jeg er glad for du går til Filmen!
  Det gøre det nemmere for mig at følge med 👍🏻

  God fornøjelse og Held & Lykke. Glæder mig!

  Vi ses på youtube…eller, i hvertfald ses vi den ene vej…

  God Vind & God Fart

  Martin ☀️😃

  Like

  Svar
  • Hej Martin
   Ja ikke? – sådan har jeg det også. Meget nemmere at se og høre det er simpelthen bare meget lettere at fordøje – og så kan man spise frokost samtidig. Tak for det og vi ses …

   Like

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s