Resten er tavshed …

silence

Der er ikke noget fornuftigt at sige inden i mig. Derfor er jeg stille. Derfor poster jeg ikke denne uge. Paradokset er selvfølgelig, at det netop er det jeg er i gang med, hmm…

Jeg skriver i selvoptagethedens guldrandede navn. På trods af en insisterende stilhed, er jeg nødt til at poste denne “lyd” i håb om, at den efterfølgende stilhed, kan få alle de ord der er indeni mig, til at komme ud i en rækkefølge, der giver bare nogenlunde mening. Tak, men du skal ikke bekymre dig – man kan godt være helt ok, selvom man er stille – jeg sidder og smiler … virkelig, det gør jeg.

Jeg skriver for at slippe for hende her: “Når man har en blog skal man være overskudsagtig og produktiv. Kanten af verden knækker af, hvis du hviler dér for længe. Du har lovet at poste hver tirsdag … og dét er ikke det samme som: ‘som vinden blæser!'” -hvis ikke du kender Nerve Gerda, så klik her, det var hende der lige talte og jeg svarer: “Jeg er da helt vildt overskudsagtig, ellers turde jeg ikke have en blog og skrive: ingenting …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s