Resten er tavshed …

silence

Der er ikke noget fornuftigt at sige inden i mig. Derfor er jeg stille. Derfor poster jeg ikke denne uge. Paradokset er selvfølgelig, at det netop er det jeg er i gang med, hmm…

Jeg skriver i selvoptagethedens guldrandede navn. På trods af en insisterende stilhed, er jeg nødt til at poste denne “lyd” i håb om, at den efterfølgende stilhed, kan få alle de ord der er indeni mig, til at komme ud i en rækkefølge, der giver bare nogenlunde mening. Tak, men du skal ikke bekymre dig – man kan godt være helt ok, selvom man er stille – jeg sidder og smiler … virkelig, det gør jeg.

Jeg skriver for at slippe for hende her: “Når man har en blog skal man være overskudsagtig og produktiv. Kanten af verden knækker af, hvis du hviler dér for længe. Du har lovet at poste hver tirsdag … og dét er ikke det samme som: ‘som vinden blæser!'” -hvis ikke du kender Nerve Gerda, så klik her, det var hende der lige talte og jeg svarer: “Jeg er da helt vildt overskudsagtig, ellers turde jeg ikke have en blog og skrive: ingenting …

About Maj Johansen

Hi I'm an artist living in Copenhagen Denmark. Thanks for stopping by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s