Blog med mig … eller go incognito!

download

Hvis du går med en sær lyst til at dele dine idéer om kreativtet, men ikke orker den forpligtende jernlænke der knytter dig til en blog, med faste indlæg, så kunne det være en ide at blive gæste blogger på min blog her på siden.

Du tænker måske : Yaiks, det véd jeg ikke … mine ord og idéer ude i den fri luft, offentligt på en hjemmeside, på Facebook!

Men bare rolig. Du kan også gøre det incognito, forklæd dig i et alias, tage et dæknavn. Anyways … når du gør det her under min blog, – er der ikke mange der kigger ind, og om senest en uge, rykker den ned og forsvinder i mellem de andre indlæg.

Eller : Du tænker måske “Fedt hurra, yes …. en open mic blog! -og vil gerne læses af en million … så deltag :-) og hjælp med at gøre bloggen interessant for så mange krea-sjæle som muligt.”

Det er fedt at se sine ord og idéer “på tryk.” Du kan godt! – og det er sjovt.

Det er lidt som uforpligtende sex uden risikoen for kønssygdomme og moralske tømmermænd. (Hvis du oplever lignende symptomer er det ikke særligt svært at pille din blog af igen.)

Det eneste du skal gøre er at skrive om din kreativitet, eller en kreativ proces du har været igennem, eller drømmer om.

Hvilken som helst kreativ proces! – måske er du gartner, skuespiller, fotograf eller billedkunstner. Måske er du musiker med en billedhugger på ladet. Måske arbejder du i Matas, og elsker at male. Du kan for den sags skyld også skrive om din kreative kolonihave proces.

Sagen er den, at andre menneskers kreativitet inspirerer og tænder mig … og sikkert også dig … så del sammen med mig … jeg vil fortsat poste hver tirsdag. Du kan se nogle af de ting jeg har skrevet her på siden. Dit indlæg vil blive postet på en gæstebloggerdag, fast hver fredag.

På skuespiller skolen havde min ven Mikkel en skøn ting han sagde før vi gik på scenen : “Hvis du glemmer din tekst, så dans for Satan!” – altid et dejligt skulderklap at få med på vejen ind på de skrå brædder.

Så : “… så skriv for Satan!” Fuck kommaregler, stavekontrol, og korrekte sætningskonstruktioner. Det er en blog for pokker. Min blog! – og jeg er elendig til alt det med relger (regler). Jeg kanlder (knalder) mit indlæg gennem Noe (One – nej Neo) -office stavekontrol, som fanger det meste, læser bloggen højt for mig selv, kaster et par kommaer ind og laver et ekstra linjeskift nu og da. That’s it!

400-1200 ord – pice of cake!

Hvis du er interesseret så skriv til mig, så sender jeg dig nogle enkle retningslinjer, du kan følge eller fucke up, – steder hvor du kan finde licens fri fotos, som af fotografen stilles til rådighed … og du er i gang.

Skriv til mig her på Fb eller i min indbox : dragonflygirl8.0@gmail.com, så sender jeg dig lidt info. – igen, det er fuldstændig uforpligtende at skrive hej, gys eller yay!

Rigtig god weekend til alle …

About Maj Johansen

Hi I'm an artist living in Copenhagen Denmark. Thanks for stopping by

One response »

  1. Skriv gerne en kommetar her ..

    Like

    Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s